top of page

Xtra energy!!!


Beste sportievelingen,


Het Belfius Clubkampioenschap zit inmiddels in haar laatste fase richting de finales op donderdag 15 en vrijdag 16/09/2022. Het beloven nog leuke en uitputtende matchen te worden op Scheldedreef … Iedereen is uiteraard meer dan welkom om onder het genot van een drankje te komen supporteren, via de reserveringsapp van Tennis Vlaanderen kan je zien wie er wanneer speelt …


Voor diegene die nog volop aan de bak moeten, hebben we dankzij onze Dendermondse sponsor WCup voor wat extra boost en energie gezorgd. WCup steunt onze club al voor het derde jaar op rij …

Jullie hebben het misschien al opgemerkt maar vanaf eind vorige week worden ook een aantal van hun gezonde snacks aangeboden in onze bar in het clubhuis, net als een WCup nougat bij de koffie als proevertje.


De sport cake toffee is een aanrader om de honger te stillen aan het begin van je tenniswedstrijd. Snelle suikers vind je in de sport fruits aardbei en oranje, terwijl je uit de crispy en nougat bar langere energie haalt. Meer interessante tips vinden jullie in bijgaande informatiefolder.

Deze extra energie kan je dus voortaan ook aankopen in ons clubhuis en de afrekening gebeurt via de tablet en de barapplicatie.


Daarnaast biedt WCup aan alle leden van TC Scheldedreef ook 30% korting op het hele gamma van hun webshop aan via de kortingscode tcscheldedreef30 (kleine letters). Deze korting is vanaf vandaag geldig. Velen van ons fietsen of lopen nog naast hun tenniscarrière, ook tijdens deze sporten kan je uiteraard gebruik maken van het gamma van WCup.


Hoe ga je te werk om te genieten van de 30% korting ?

· Ga naar de website www.wcup.eu

· Plaats je bestelling, ga naar winkelmand en reken af

· Plaats bij de afrekening in het vakje ‘actiecode’ de code “tcscheldedreef30” en ontvang de korting

Deze korting is geldig op een bestelling van minimaal 50 € en bij een bestelling van meer dan 50 € wordt deze gratis aan huis geleverd, deze korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen.

We hopen jullie hiermee voldoende te hebben ingelicht over dit nieuwe aanbod.


We wensen iedereen nog veel plezier en succes in de komende weken, tot binnenkort op de club !


Met extra-boost sportieve groeten,


Namens het Bestuur
Patrick

Comments


bottom of page