top of page

Let's go... het seizoen kan van start.

Bijgewerkt op: 29 mrt. 2021Beste vrienden,


In deze bijzondere tijden hebben we voor onze aangesloten leden toch ook wat goed nieuws …


Dankzij de inzet en het harde werk van onze terreinmeesters Roger en Marcel kunnen we jullie bevestigen dat ze erin geslaagd zijn om onze buitenterreinen klaar te krijgen zodat we vanaf aanstaande zondag 28 maart kunnen starten aan ons zomerseizoen. Langs deze weg willen we hen bedanken voor hun uitstekende voorbereidingswerk.


We kregen ook vanavond (25/03/2021) vanuit de veiligheidscel van de stad Dendermonde groen licht, dit alles uiteraard mits het respecteren van diverse voorzorgsmaatregelen.


 • Het dragen van een mondmasker bij aankomst en vertrek op de club. Ook bij het wachten of na het tennissen rekenen we erop dat u een mondmasker draagt.

 • De terreinen dienen net als vorig seizoen vooraf gereserveerd te worden via de app of de website van Tennis Vlaanderen. Enkel leden die hun lidgeld reeds hebben betaald zijn hierin geregistreerd en kunnen dus reserveren. Het reservatiesysteem is vanaf heden geactiveerd.

 • We zullen als club zorgen voor de nodige ontsmettingsmiddelen langs en op de tennisterreinen. Respecteer aub de andere leden en laat deze ontsmettingsmiddelen staan.

 • Na het tennissen worden de terreinen geveegd met de sleepnetten. Voor het vegen dienen handen te worden ontsmet.

 • Voor personen vanaf 19 jaar kunnen we sporten met maximum 4 personen (eventuele begeleider inbegrepen) en mits het respecteren van 1,5 m afstand.

 • Voor jeugd tot en met 18 jaar wordt geadviseerd om voor 1 buitenschoolse activiteit of hobby te kiezen. Zo beperken we het aantal groepen en verminderen we het risico op verspreiding van COVID-19.

 • Tot nader order is het spelen van wedstrijden met leden van een andere club niet toegestaan (geen tornooien, geen competitie, geen interclub)

 • Publiek langs de terreinen is niet toegestaan.

 • Kinderen tot 13 jaar mogen vergezeld worden door één persoon van hetzelfde huishouden.

 • Kleedkamers, douches en clubhuis (horeca) blijven gesloten, toiletten zijn wel toegankelijk. Ook bij gebruik toiletten aub handhygiëne respecteren.

 • De organisatie van onze Paaskampen zal kunnen doorgaan voor kinderen tot 13 jaar (°2008) mits het nemen van bijkomende maatregelen en het beperken van de grootte van de groepjes. We zullen hier nauwgezet op toezien en de ingeschreven jeugd en hun ouders hier separaat over informeren.


Indien gewenst kan u de uitgebreide maatregelen vanuit de Veiligheidscel inzake sporten in Coronatijd nalezen in de bijlage.


De voorziene lenteschoonmaak van aanstaande zaterdag wordt beperkt tot het hoogst noodzakelijke en dit in groepjes van maximaal 4 vrijwilligers met mondmaskers. De resterende onderhoudswerken zullen we dan later uitvoeren als de besmettingsgraad weer wat gezakt is.


Uiteraard hopen we, net als u, dat we binnenkort weer van onze tennissport kunnen genieten met wat versoepelingen waarbij we ook weer onze baractiviteiten kunnen opstarten. Tot die tijd, roepen we al onze leden op om zich te houden aan de benodigde maatregelen en dat ieder hier zijn verantwoordelijkheid neemt en we elkaar hierop aanspreken. Dit in het belang van ieders veiligheid en gezondheid.


We wensen jullie een deugddoend en sportief tennisseizoen toe !Bij eventuele vragen of suggesties kan u steeds contact opnemen met de leden van het bestuur of per mail aan info@scheldedreef.be


Het bestuur


20210325_SportinDendermonde_afspraken va
.
Download • 84KB

Comments


bottom of page