top of page

Belfius (Dendermonde/Grembergen) clubkampioenschap in volle gang


De poules zijn geloot (te raadplegen via https://www.scheldedreef.com/competitie) en de eerste wedstrijden zijn al gespeeld. Het juiste moment om nog een paar afspraken onder de aandacht te brengen.

De poulewedstrijden moeten gespeeld worden voor 2 september. Nadien gaan de beste 2 van elke poule door naar de eindronde. Deze vindt plaats de eerste weken van september met als hoogtepunt de finaledag op 21 september.

Over niet gespeelde matchen zal de tornooileiding beslissen. Gelieve planningsproblemen, forfaits, wo's of blessures te melden aan de tornooileiding (een mailtje naar sport@scheldedreef.be kan wonderen verrichten).    

Wedstrijden voor het clubkampioenschap hebben geen voorrang op de normale spelregeling zoals beschreven in het intern reglement maar eens ze zijn aangevat mogen ze wel worden afgewerkt. M.a.w. de tijdslimieten van 1u voor een enkelspel en 1,5u voor dubbel zijn niet van toepassing. Gelieve de uitslag van jullie gespeelde wedstrijden te noteren op de lijsten in het clubhuis en deze ook per email door te sturen naar het sportcomité. (sport@scheldedreef.be)

Veel succes!!!


Comments


bottom of page